Bedroefd hebben wij kennisgenomen van het onverwachte overlijden van onze oud-collega Ankie van der Wal. Ankie was vanaf 2014 via Stichting Elan gedetacheerd bij samenwerkingsverband Unita. Sinds de oprichting van Unita in 2014 was Ankie de drijvende kracht op financiën en hield zij zich bezig met alle communicatie rondom de ALV en OPR. We hebben haar leren kennen als een gerespecteerde collega. Ankie werkte heel nauwkeurig en kon goed haar grenzen aangeven, altijd met een groot hart voor Unita en alle leerlingen.

Met veel trots sprak zij altijd over haar opgroeiende zonen, die haar grootste stimulans waren. In de zomer van 2020 is Ankie met pensioen gegaan om meer tijd vrij te maken voor haar gezin en grote hobby’s reizen en schilderen.

Onze gedachten gaan uit naar de zonen en familie van Ankie. Wij wensen hen veel sterkte bij het dragen van dit verlies.

Collega’s Unita