In het werk met jonge kinderen kom je soms dingen tegen die anders verlopen dan bij andere kinderen. De ontwikkeling blijft achter of er zijn problemen in de thuissituatie of moeilijkheden in de opvoeding. Of je hebt hiervan een vermoeden, maar weet het niet zeker. In onze regio zijn er heel veel verschillende organisaties die het gezin hierbij verder kunnen helpen. Maar waar kun je terecht met welke vraag? Dat is niet voor iedereen duidelijk.

Daarom hebben vijf organisaties in onze regio de handen in één geslagen: gemeente, kinderopvangorganisaties, jeugdgezondheidszorg, jeugdhulpverleningsorganisaties en het samenwerkingsverband passend onderwijs. Zij werken samen onder de naam Platform 0-4. Dit platform is bereikbaar voor alle professionals die werken met kinderen van 0 tot 4, met als doel je zo snel mogelijk verder te helpen met je vraag en je in contact te brengen met de juiste organisatie.

Het platform is iedere werkdag van 8.30 tot 16.30 uur bereikbaar op telefoonnummer: (035) 699 18 89. Je kunt je vraag altijd stellen door een mail te sturen naar platform@regiogv.nl.

 


Meer informatie in de flyer:

Of bekijk de film: