Fermate is een overgangsjaar tussen basisschool en middelbare school voor jonge, cognitief getalenteerde leerlingen.  

Fermate is met name bedoeld voor jonge leerlingen die nu in groep 8 zitten en die één of twee groepen hebben overgeslagen. Soms zijn deze leerlingen nog niet toe aan een doorstroom naar de brugklas. Vaak kunnen zij nog sterker worden in hun persoonlijke en sociale ontwikkeling, executieve vaardigheden en leerstrategieën. 

Ook voor leerlingen die in groep 7 zitten en die alle doelen van groep 8 al behaald hebben kan Fermate een geschikt tussenjaar zijn. Als de basisschool voor deze leerlingen niet meer voldoende leeruitdaging biedt, maar ze ook nog niet toe zijn aan de overstap naar het voortgezet onderwijs. 

Op dinsdag 12 maart is er een informatieavond voor scholen en ouders. Je kunt je hiervoor aanmelden door een e-mail te sturen naar eugenie.van.dijck@swvunita.nl.

  • inloop 19.45 uur
  • aanvang 20.00 uur

Op maandag 18 maart is er een lesjesmiddag voor leerlingen. Tijdens de lesjesmiddag kunnen leerlingen de sfeer proeven en kennismaken met de wijze van lesgeven, de school, de docenten en leerlingen.  Aanmelden voor de informatieavond òf de lesjesmiddag kan door een e-mail te sturen naar eugenie.van.dijck@swvunita.nl

Locatie
Vrije School Michael
Esther de Boer van rijklaan 24 bussum
lokaal Fermate

Wil je meer weten over Fermate? Bekijk dan onze nieuwe folder of neem een kijkje op onze website. Heb je specifieke vragen? Neem dan contact op met Eugenie van Dijck via eugenie.van.dijck@swvunta.nl .